Nu närmar sig julen och jag vill dela med mig av denna extremt saftiga & goda saffranskaka utan gluten, socker och LCHF vänlig. servera gärna saffranskakan med lättvispad grädde
Vispa ägg och sötningsmedel fluffigt med elvisp några minuter. Blanda mandelmjöl, bakpulver och fiberhusk i en bunke.
Smält smöret och blanda ner saffranet. Tillsätt smöret i äggblandningen tillsammans med grädde
Häll ner de torra ingredienserna och blanda till en jämn smet häll i smörad form som du häller kokos i runt kanterna. Ställ i ugnen på 180 gr under över värme ca 25 min
Ingredienser
Instruktioner
Vispa ägg och sötningsmedel fluffigt med elvisp några minuter. Blanda mandelmjöl, bakpulver och fiberhusk i en bunke.
Smält smöret och blanda ner saffranet. Tillsätt smöret i äggblandningen tillsammans med grädde
Häll ner de torra ingredienserna och blanda till en jämn smet häll i smörad form som du häller kokos i runt kanterna. Ställ i ugnen på 180 gr under över värme ca 25 min