FörfattareAndreas Domeij
SvårighetsgradNybörjare

Nu närmar sig julen och jag vill dela med mig av denna extremt saftiga & goda saffranskaka utan gluten, socker och LCHF vänlig. servera gärna saffranskakan med lättvispad grädde

TweetSparaDela med sigDela med sigBigOven

Portioner 9 portioner
Förberedelsetid15 minuterTillagningstid25 minuterTotal tid40 minuter

1

Vispa ägg och sötningsmedel fluffigt med elvisp några minuter. Blanda mandelmjöl, bakpulver och fiberhusk i en bunke.

2

Smält smöret och blanda ner saffranet. Tillsätt smöret i äggblandningen tillsammans med grädde

3

Häll ner de torra ingredienserna och blanda till en jämn smet häll i smörad form som du häller kokos i runt kanterna. Ställ i ugnen på 180 gr under över värme ca 25 min

Kategori,

Ingredienser

Instruktioner

1

Vispa ägg och sötningsmedel fluffigt med elvisp några minuter. Blanda mandelmjöl, bakpulver och fiberhusk i en bunke.

2

Smält smöret och blanda ner saffranet. Tillsätt smöret i äggblandningen tillsammans med grädde

3

Häll ner de torra ingredienserna och blanda till en jämn smet häll i smörad form som du häller kokos i runt kanterna. Ställ i ugnen på 180 gr under över värme ca 25 min

Saffranskaka
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]