Hemgjord Kadayifdeg
Gör så här
-
1
Blanda ihop vetemjöl, majsstärkelse och salt. Tillsätt resterande ingredienser och vispa till en klumpfri smet
-
2
Värm upp en stekpanna med lite olja om du inte har en nonstick panna.
-
3
Drissla tunna “trådar” med en ren såsflaska eller en spritspåse med minsta tyllen. Trådarna är klara när de reser sig upp. Upprepa tills all smet är slut
Kommentarer (0)
Du kanske också gillar
Vanliga frågor om Hemgjord Kadayifdeg
Hur lång tid tar det att laga Hemgjord Kadayifdeg?
Det tar totalt 30 minuter att laga Hemgjord Kadayifdeg. Förberedelserna tar cirka 9 minuter och tillagningen tar ungefär 21 minuter.
Hur många portioner ger receptet Hemgjord Kadayifdeg?
Detta recept ger 1 portioner. Du kan enkelt justera mängderna genom att använda portionskalkylatorn på receptsidan.
Är Hemgjord Kadayifdeg glutenfritt?
Hemgjord Kadayifdeg innehåller gluteninnehållande ingredienser som Vetemjöl. För att göra receptet glutenfritt kan du byta ut dessa mot glutenfria alternativ.
Vilka ingredienser behöver jag till Hemgjord Kadayifdeg?
De huvudsakliga ingredienserna i Hemgjord Kadayifdeg är: Vetemjöl, Majsstärkelse, Salt, Rapsolja, Vatten. Se hela ingredienslistan på receptsidan för exakta mängder och alla ingredienser.
Kan jag frysa Hemgjord Kadayifdeg?
De flesta rätter går att frysa, men kvaliteten kan variera. Hemgjord Kadayifdeg håller sig färsk i kylskåp i 3-4 dagar.
Vilka näringsämnen innehåller Hemgjord Kadayifdeg?
Hemgjord Kadayifdeg innehåller ingredienser som Vetemjöl vilket gör det högre i kolhydrater. Detta recept är inte lämpligt för en strikt LCHF- eller ketogen diet.