Frasiga LCHF vänliga nuggets gjorda på laxfilé. Paneras i malda fläsksvålar och tacokrydda. Servera med hemgjord chilimajo och en god sallad.
[cooked-sharing]
[instagram feed="4369"]
Skär laxen i mindre bitar (ca 3 x 3 cm) och krydda med salt och peppar runt om.
Vispa äggen och vattnet med en gaffel i en tallrik.
Blanda kokosmjölet tillsammans med tacokrydda eller paprikapulver och lök krydda i en skål.
Kör fläsksvålarna i en matberedare/mixer så att det blir till ett mjöl.Häll upp fläskvålsmjölet i en tallrik.
Nu skall vi planera alla bitar. Vänd Laxen i kokosmjölet först, sedan i ägget och sist i fläsksvålarna. Lägg bitarna på en tallrik så länge tills det att du har planerat alla.
Stek laxen på medelhög värme tills laxen har fått en gyllenbrun och fin färg. Det tar cirka 3-4 min per sida
Ingredienser
Instruktioner
Skär laxen i mindre bitar (ca 3 x 3 cm) och krydda med salt och peppar runt om.
Vispa äggen och vattnet med en gaffel i en tallrik.
Blanda kokosmjölet tillsammans med tacokrydda eller paprikapulver och lök krydda i en skål.
Kör fläsksvålarna i en matberedare/mixer så att det blir till ett mjöl.Häll upp fläskvålsmjölet i en tallrik.
Nu skall vi planera alla bitar. Vänd Laxen i kokosmjölet först, sedan i ägget och sist i fläsksvålarna. Lägg bitarna på en tallrik så länge tills det att du har planerat alla.
Stek laxen på medelhög värme tills laxen har fått en gyllenbrun och fin färg. Det tar cirka 3-4 min per sida