FörfattareAndreas Domeij
SvårighetNybörjare

Bästa tipset Dessa stekpannebröd är så goda och passar så bra till grytor och soppor. Receptet är glutenfritt och sockerfritt

TweetSparaDela med sigDela med sigBigOven

Näring Fakta

Portioner 4

Portioner4 Portioner
Förberdelse15 minuterTillagningstid10 minuterTotal Tid25 minuter

1

Blanda kokosnötsmjöl, fiberhusk,salt och bakpulver i en skål, Tillsätt sedan ägg och blanda väl , tillsätt sedan de kokheta vattnet. Kokosmjölet och fiberhusken suger vattnet när du blandar.Forma degen till en boll och låt degen vila i cirka 5 Minutes

2

Forma degen till 10 små bollar och kavla degen mellan två bakplåtspapper

3

Stek bröden i olja i några minuter tills det får fin färg

Kategori

 

Har du lagat detta receptet?

Tagga @lagatochklart på instagram och hashtagga det #lagatochklart

 

Ingredienser

Vägbeskrivning

1

Blanda kokosnötsmjöl, fiberhusk,salt och bakpulver i en skål, Tillsätt sedan ägg och blanda väl , tillsätt sedan de kokheta vattnet. Kokosmjölet och fiberhusken suger vattnet när du blandar.Forma degen till en boll och låt degen vila i cirka 5 Minutes

2

Forma degen till 10 små bollar och kavla degen mellan två bakplåtspapper

3

Stek bröden i olja i några minuter tills det får fin färg

Lagat och Klarts Stekbröd