Sätt ugnen på 175 grader under över värme, Vispa ägg på sötning puffigt/krämigt ca 2 min, tillsätt dem torra ingredienserna i äggsmeten
Blada till en jämn ganska lös smet, Som du häller ner i en bakplåtsklädd liten springform /ungs form grädda kakan tills färdig ca 12-15 min
Låt svalna minst 15 min
Smält smöret tillsammans med sotningen i en kastrull tillsätt äggula och vispa konstant tills krämen tjocknar något valfritt tillsätt Xantangummi för en tjockare glasyr. Du är det viktigt att man försiktigt vispar ner förtjockningsmedlet
När glasyren har svalnat häller du den över kakan toppa med kokosen och ställ i kylen ca 20-30 min innan servering
Ingredienser
Instruktioner
Sätt ugnen på 175 grader under över värme, Vispa ägg på sötning puffigt/krämigt ca 2 min, tillsätt dem torra ingredienserna i äggsmeten
Blada till en jämn ganska lös smet, Som du häller ner i en bakplåtsklädd liten springform /ungs form grädda kakan tills färdig ca 12-15 min
Låt svalna minst 15 min
Smält smöret tillsammans med sotningen i en kastrull tillsätt äggula och vispa konstant tills krämen tjocknar något valfritt tillsätt Xantangummi för en tjockare glasyr. Du är det viktigt att man försiktigt vispar ner förtjockningsmedlet
När glasyren har svalnat häller du den över kakan toppa med kokosen och ställ i kylen ca 20-30 min innan servering