Spetskålssallad med ramslök

Publicerad 2024-04-15
Uppdaterad 2024-04-15
0
Ramslök på allt! Nu när ramslöken är i säsong, vill jag verkligen ha den på allt. Här kommer en härlig och supersnabb recept på spetskålsallad som smaksätts med just citron och ramslök. Enkla men goda smaker nu när våren är här och bjuder på härligt grönt från naturen.
Ingredienser 7
Svårighet: Lätt
10 min

Ingredienser

3 Portioner

Gör så här

  1. 1

    Ta bort änden på spetskålen, Strimla ner den i mindre bitar och lägg över den i en bunke eller serveringsskål.

  2. 2

    Strö över lite salt och tillsätt olivoljan, massera in den tills kålen mjuknar, vilket bara tar några minuter.

  3. 3

    Hacka ramslöken fint och riv osten fint. Riv även zesten från citronen och pressa ut saften. Tillsätt till kålen, blanda och smaka av. Sedan är det klart!

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar