FörfattareAndreas Domeij
SvårighetNybörjare

Supergod och enkel vitlöksmajonnäs på minuten som görs på helt ägg med hjälp av en stavmixer. Det är viktigt att Alla varorna har samma temperatur! Jag har alltid mina ingredienser kalla och då går det aldrig fel.

TweetSparaDela med sigDela med sigBigOven

Näring Fakta

Portioner 3

Portioner3 Portioner
Förberdelse1 minTillagningstid1 minTotal Tid2 minuter

1

Lägg alla ingredienserna i en hög bunke, Ställ ner stavmixern på botten och sätt på , Rör stavmixern en aning uppåt och neråt så att ingredienserna blandas. På några sekunder är majonnäsen färdig och har blivit tjock.

2

Tillsätt eventuellt mer olja om du vill ha konsistensen fastare. Smaka av och krydda mera om det behövs. Förvara majonnäsen i glasburk med lock i kylskåpet. Håller i ca en vecka!

 

Har du lagat detta recept?

Tagga @lagatochklart på instagram och hashtagga det #lagatochklart

 

Ingredienser

Vägbeskrivning

1

Lägg alla ingredienserna i en hög bunke, Ställ ner stavmixern på botten och sätt på , Rör stavmixern en aning uppåt och neråt så att ingredienserna blandas. På några sekunder är majonnäsen färdig och har blivit tjock.

2

Tillsätt eventuellt mer olja om du vill ha konsistensen fastare. Smaka av och krydda mera om det behövs. Förvara majonnäsen i glasburk med lock i kylskåpet. Håller i ca en vecka!

Vitlöksmajonäs på minuten
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]