Vitlöksmajonäs på minuten
Tänk på att du i vissa fall kan behöva justera tillagningstiden, då mängden för ingredienserna har ändrats.
Gör så här
-
1
Placera alla ingredienser i en hög bunke. Ställ stavmixern på botten, slå på den och rör försiktigt stavmixern uppåt och neråt för att blanda ingredienserna. Inom några sekunder är majonnäsen färdig och har blivit tjock.
-
2
Tillsätt eventuellt mer olja om du önskar en fastare konsistens. Smaka av och krydda mer vid behov. Förvara majonnäsen i en glasburk med lock i kylskåpet. Den håller i ungefär en vecka.
Kommentarer (0)
Du kanske också gillar
Vanliga frågor om Vitlöksmajonäs på minuten
Hur lång tid tar det att laga Vitlöksmajonäs på minuten?
Det tar totalt 2 minuter att laga Vitlöksmajonäs på minuten. Förberedelserna tar cirka 1 minuter och tillagningen tar ungefär 1 minuter.
Hur många portioner ger receptet Vitlöksmajonäs på minuten?
Detta recept ger 3 portioner. Du kan enkelt justera mängderna genom att använda portionskalkylatorn på receptsidan.
Är Vitlöksmajonäs på minuten glutenfritt?
Vitlöksmajonäs på minuten verkar vara glutenfritt baserat på ingredienserna, men kontrollera alltid etiketter på förpackade produkter för att vara säker. Perfekt för dig som undviker gluten.
Vilka ingredienser behöver jag till Vitlöksmajonäs på minuten?
De huvudsakliga ingredienserna i Vitlöksmajonäs på minuten är: Ägg, Dijonsenap, Salt, Sherryvinäger , Rapsolja . Se hela ingredienslistan på receptsidan för exakta mängder och alla ingredienser.
Kan jag frysa Vitlöksmajonäs på minuten?
De flesta rätter går att frysa, men kvaliteten kan variera. Vitlöksmajonäs på minuten håller sig färsk i kylskåp i 3-4 dagar.
Vilka näringsämnen innehåller Vitlöksmajonäs på minuten?
Vitlöksmajonäs på minuten är ett LCHF-recept som är lågt i kolhydrater och högt i fett och protein. Varje portion innehåller uppskattningsvis 8g kolhydrater, vilket gör det perfekt för dig som följer en ketogen eller LCHF-diet.