FörfattareAndreas Domeij
betygSvårighet Enkel

Focaccia är ett italienskt bröd som man bakar i långpanna och sedan skär upp i bitar. Ett otroligt gott bröd som man kan varieras i smaksättningen på så många olika sätt receptet är LCHF vänligt och glutenfritt.

TweetSparaDelaDelaBigOven

Mängd 4 portioner
Förberedelsedags20 minuterTillagningstid20 minuterTotal tid40 minuter

Topping

1

Sätt ugnen på 200 grader, Blanda dom torra ingredienserna i en bunke väl

2

I en annan bunke vispar du äggvitorna fluffigt det tar några minuter.

3

Tillsätt grädden i dom torra ingredienserna och blanda väl, Blanda försiktigt ner äggvitan och tillsätt de torkade tomaterna blanda smeten väl.

4

Tryck ut smeten i en bakplåtsklädd form cirka 25 x 20 cm och toppa med soltorkade tomater, solroskärnor och oliver som du tycker in i smeten avsluta med att ringla över olivolja och strö över kryddorna på brödet.

5

Ställ In brödet i ugnen i 20-25 minuter eller tills brödet har fått fin färg och är färdiggräddat

Kategori,

Ingredients

Topping

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 200 grader, Blanda dom torra ingredienserna i en bunke väl

2

I en annan bunke vispar du äggvitorna fluffigt det tar några minuter.

3

Tillsätt grädden i dom torra ingredienserna och blanda väl, Blanda försiktigt ner äggvitan och tillsätt de torkade tomaterna blanda smeten väl.

4

Tryck ut smeten i en bakplåtsklädd form cirka 25 x 20 cm och toppa med soltorkade tomater, solroskärnor och oliver som du tycker in i smeten avsluta med att ringla över olivolja och strö över kryddorna på brödet.

5

Ställ In brödet i ugnen i 20-25 minuter eller tills brödet har fått fin färg och är färdiggräddat

Lchf Focaccia