Focaccia är ett italienskt bröd som man bakar i långpanna och sedan skär upp i bitar. Ett otroligt gott bröd som man kan varieras i smaksättningen på så många olika sätt receptet är LCHF vänligt och glutenfritt.
Sätt ugnen på 200 grader, Blanda dom torra ingredienserna i en bunke väl
I en annan bunke vispar du äggvitorna fluffigt det tar några minuter.
Tillsätt grädden i dom torra ingredienserna och blanda väl, Blanda försiktigt ner äggvitan och tillsätt de torkade tomaterna blanda smeten väl.
Tryck ut smeten i en bakplåtsklädd form cirka 25 x 20 cm och toppa med soltorkade tomater, solroskärnor och oliver som du tycker in i smeten avsluta med att ringla över olivolja och strö över kryddorna på brödet.
Ställ In brödet i ugnen i 20-25 minuter eller tills brödet har fått fin färg och är färdiggräddat
Ingredienser
Instruktioner
Sätt ugnen på 200 grader, Blanda dom torra ingredienserna i en bunke väl
I en annan bunke vispar du äggvitorna fluffigt det tar några minuter.
Tillsätt grädden i dom torra ingredienserna och blanda väl, Blanda försiktigt ner äggvitan och tillsätt de torkade tomaterna blanda smeten väl.
Tryck ut smeten i en bakplåtsklädd form cirka 25 x 20 cm och toppa med soltorkade tomater, solroskärnor och oliver som du tycker in i smeten avsluta med att ringla över olivolja och strö över kryddorna på brödet.
Ställ In brödet i ugnen i 20-25 minuter eller tills brödet har fått fin färg och är färdiggräddat