LCHF Halloumi Pesto focaccia
Gör så här
-
1
Mixa halloumin i en mixer eller matberedare tills den har smulats till mindre bitar. Tillsätt sedan äggen och mixa till en slät smet, cirka 10 sekunder.
-
2
Häll ner i en bunke och tillsätt de torra ingredienserna. Blanda till en jämn smet och tillsätt slutligen den hackade spenaten, peston och resterande ingredienser.
-
3
Bred ut degen jämnt i en form, cirka 25 x 18 cm, eller i en annan valfri storleksform. Toppa med pesto, pinjenötter och solroskärnor, och ringla över cirka 1 tesked olivolja.
-
4
Grädda i 175 grader cirka 30-35 minuter eller tills brödet är fast.
Kommentarer (0)
Du kanske också gillar
Vanliga frågor om LCHF Halloumi Pesto focaccia
Hur lång tid tar det att laga LCHF Halloumi Pesto focaccia?
Det tar totalt 40 minuter att laga LCHF Halloumi Pesto focaccia. Förberedelserna tar cirka 12 minuter och tillagningen tar ungefär 28 minuter.
Hur många portioner ger receptet LCHF Halloumi Pesto focaccia?
Detta recept ger 6 portioner. Du kan enkelt justera mängderna genom att använda portionskalkylatorn på receptsidan.
Är LCHF Halloumi Pesto focaccia glutenfritt?
LCHF Halloumi Pesto focaccia verkar vara glutenfritt baserat på ingredienserna, men kontrollera alltid etiketter på förpackade produkter för att vara säker. Perfekt för dig som undviker gluten.
Vilka ingredienser behöver jag till LCHF Halloumi Pesto focaccia?
De huvudsakliga ingredienserna i LCHF Halloumi Pesto focaccia är: Halloumi , Ägg, Mandelmjöl, Xantangummi, Vatten. Se hela ingredienslistan på receptsidan för exakta mängder och alla ingredienser.
Kan jag frysa LCHF Halloumi Pesto focaccia?
De flesta rätter går att frysa, men kvaliteten kan variera. LCHF Halloumi Pesto focaccia håller sig färsk i kylskåp i 3-4 dagar.
Vilka näringsämnen innehåller LCHF Halloumi Pesto focaccia?
LCHF Halloumi Pesto focaccia innehåller ingredienser som Mandelmjöl vilket gör det högre i kolhydrater. Detta recept är inte lämpligt för en strikt LCHF- eller ketogen diet.