LCHF Halloumi Pesto focaccia

2021-04-05
Godaste saftigaste focaccian ever!! görs på mixad halloumi som bidrar till saftigheten smaksätts med pesto och hackad spenat. Perfekta brödet till soppan eller som förrätt det perfekta lördagsmyset. Testa idag du kommer inte ångra dig
Ingredienser 16
Svårighet: Lätt
40 min

Ingredienser

6 Portioner

Kryddor

Topping

Gör så här

  1. 1

    Mixa halloumin i en mixer /matberedare till den har smulats till mindre bitar, tillsätt äggen och mixa slät ca 10 sek till

  2. 2

    häll ner i en bunke och tillsätt de torra ingredienserna och blanda till en jämn smet och tillsätt slutligen den hackade spenat, peston och de resterande ingredienserna.

  3. 3

    bred ut degen jämt i en from ca 25x 18 cm eller på annan valfri storlek på form och toppa med pesto, pinjenötter, solroskärnor och ringla över ca 1 tsk olivolja

  4. 4

    Grädda på 175 gr ca 30-35 min eller tills brödet är fast