LCHF Focaccia

Publicerad 2023-05-11
Uppdaterad 2023-05-11
3
Focaccia är ett italienskt bröd som man bakar i långpanna och sedan skär upp i bitar. Ett otroligt gott bröd som man kan varieras i smaksättningen på så många olika sätt receptet är lchf vänligt och glutenfritt.
Ingredienser 14
Svårighet: Lätt
40 min

Ingredienser

4 Portioner

Att ha i

Ringa över

Gör så här

  1. 1

    sätt ugnen på 200 grader, blanda dom torra ingredienserna i en bunke väl

  2. 2

    I en annan bunke mixar du ihop keson och äggen till en slät smet

  3. 3

    Blanda ner dom torra ingredienserna i keson samt rör i oljan.

  4. 4

    Hacka ramslöken grovt eller andra färska örter. Rör ner soltorkade tomater, fetan delade i bitar och nästan alla oliverna, hackade – spara några till att dekoration.

  5. 5

    Bre ut smeten i en bakplåtsklädd form cirka 15x23 cm cm och ringla över olivolja och strö över lite extra ramslök tryck i dom sparade oliverna

  6. 6

    Grädda brödet i mitten av ugnen i 20-23 minuter eller tills brödet har fått fin färg och är färdiggräddat

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar