LCHF Halloumi focaccia

Publicerad 2021-03-20
Uppdaterad 2023-05-10
1
Godaste saftigaste focaccia ever!! görs på mixad halloumi som bidrar till saftigheten smaksätts bland annat med rosmarin, basilika och oregano. Prefkta brödet till soppan eller som förätt det perfekta lördagsmyset. Testa idag du kommer inte ångra dig
Ingredienser 18
Svårighet: Lätt
40 min

Ingredienser

6 Portioner

Kryddor

Topping

Gör så här

  1. 1

    Mixa halloumin i en mixer eller matberedare tills den har smulats till mindre bitar. Tillsätt sedan äggen och mixa tills det är slätt, cirka 10 sekunder.

  2. 2

    Häll ner ingredienserna i en bunke och tillsätt de torra ingredienserna. Blanda till en jämn smet och tillsätt därefter resterande ingredienser och kryddorna.

  3. 3

    Bred ut degen jämnt i formen, ca 25 x 18 cm. Toppa med soltorkade tomater och oliver, och ringla över cirka 1 tesked olivolja.

  4. 4

    Grädda i 175 grader i cirka 30-35 minuter eller tills brödet är fast.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar