SaveShare
 2 st Ägg
 250 g Ricotta
 ½ dl Mandelspån eller hackade sötmandlar
 ½ dl Mandelmjöl
 1 msk Kokosmjöl
 ½ dl Grädde
 2,50 msk Sötningsmedel
 2 droppar bittermandelextrakt
1

Sätt ugnen på 180 varmluft Vispa lätt ihop ricottan med äggen tillsätt resterande ingredienser rör om tills smeten har tjocknat något

2

Häll ner smeten i en liten form med bakplåtspapper alt aluminiumform (utan papper) normal storlek. Toppa med lite mandelspån och grädda ostkakan ca 35 minuter eller tills den har fått en gyllene färg

Ingredienser

 2 st Ägg
 250 g Ricotta
 ½ dl Mandelspån eller hackade sötmandlar
 ½ dl Mandelmjöl
 1 msk Kokosmjöl
 ½ dl Grädde
 2,50 msk Sötningsmedel
 2 droppar bittermandelextrakt

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 180 varmluft Vispa lätt ihop ricottan med äggen tillsätt resterande ingredienser rör om tills smeten har tjocknat något

2

Häll ner smeten i en liten form med bakplåtspapper alt aluminiumform (utan papper) normal storlek. Toppa med lite mandelspån och grädda ostkakan ca 35 minuter eller tills den har fått en gyllene färg

LCHF ostkaka på Ricotta
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 1 Average: 5]