FörfattareLagat och klart
Svårighetsgradenkelt

Dessa LCHF vänliga zucchiniplättar är lättlagade och smakar otroligt gott. Servera dem frasigt nystekta, gärna med vitlöksmajonäs och en fräsch sallad. Receptet ger cirka 10 biffar

[cooked-sharing]

Tips: 

  • Servera biffarna med valfri röra (se exempel nedan )  och en fräsch sallad
  • Vitlöksmajonäs på minuten : Supergod och enkel vitlöksmajonnäs på minuten som görs på helt ägg med hjälp av en stavmixer.
Portioner 4 portioner
Förberedelsetid10 minuterTillagningstid10 minuterTotal tid20 minuter
1

Riv zucchini på den grövsta sidan av rivjärnet, vrid ur överflödig vätska från zucchinin. Blanda zucchinin tillsammans med resterande ingredienser i en bunke, låt smeten stå ut sidan några minuter.

2

Stek biffarna i smör/olja på medelhög värme tills de är gyllene på båda sidor.

Kategori

Ingredienser

Instruktioner

1

Riv zucchini på den grövsta sidan av rivjärnet, vrid ur överflödig vätska från zucchinin. Blanda zucchinin tillsammans med resterande ingredienser i en bunke, låt smeten stå ut sidan några minuter.

2

Stek biffarna i smör/olja på medelhög värme tills de är gyllene på båda sidor.

Zucchiniplättar
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 3 Average: 4.7]