FörfattareAndreas Domeij
SvårighetNybörjare

Dessa LCHF vänliga zucchiniplättar är lättlagade och smakar otroligt gott. Servera dem frasigt nystekta, gärna med vitlöksmajonäs och en fräsch sallad. Receptet ger cirka 10 biffar

TweetSparaDela med sigDela med sigBigOven

Tips: 

  • Servera biffarna med valfri röra (se exempel nedan )  och en fräsch sallad
  • Vitlöksmajonäs på minuten : Supergod och enkel vitlöksmajonnäs på minuten som görs på helt ägg med hjälp av en stavmixer.

Portioner4 Portioner
Förberdelse10 minuterTillagningstid10 minuterTotal Tid20 minuter

1

Riv zucchini på den grövsta sidan av rivjärnet, vrid ur överflödig vätska från zucchinin. Blanda zucchinin tillsammans med resterande ingredienser i en bunke, låt smeten stå ut sidan några minuter.

2

Stek biffarna i smör/olja på medelhög värme tills de är gyllene på båda sidor.

Kategori

Ingredienser

Vägbeskrivning

1

Riv zucchini på den grövsta sidan av rivjärnet, vrid ur överflödig vätska från zucchinin. Blanda zucchinin tillsammans med resterande ingredienser i en bunke, låt smeten stå ut sidan några minuter.

2

Stek biffarna i smör/olja på medelhög värme tills de är gyllene på båda sidor.

Zucchiniplättar