LCHF Halloumi och zucchinibiffar
LCHF Halloumi och zucchinibiffar
Publicerad 2023-02-01
Uppdaterad 2023-05-10
1
Riv, Pressa, Stekt och njut tillsammans med en god sås förstås! En perfekt Vegetariskt LCHF middag eller lunch
Gör så här
-
1
Riv zucchinin grovt. Salta och låt den dra i en durkslag i cirka 5 minuter.
-
2
Pressa ut så mycket vätska som möjligt från zucchinin.
-
3
Riv halloumin grovt och hacka löken grovt. Blanda dem med zucchinin, äggen och fiberhusk. Smaka av med peppar efter smak (salt behövs ej).
-
4
Tillsätt pressad vitlök och örtkryddor i smeten om du önskar.
-
5
Stek i rapsolja eller smör i cirka 2–3 minuter på varje sida, eller tills de fått en fin färg, på hög värme.