Zucchini bröd

Publicerad 2020-05-12
Uppdaterad 2023-05-10
3
Saftigt glutenfritt och lchf vänligt zucchini bröd som är ett bra nyttigare alternativ som inte innehåller nötter och varje skiva endast har 1,5 g kolhydrater. Receptet får ett ännu bättre resultat om du rostar det i brödrosten, brödet får den den frasiga ytan som man vill ha på ett bröd.
Ingredienser 10
Svårighet: Lätt
50 min

Ingredienser

14 Portioner

Gör så här

  1. 1

    Sätt ugnen på 180 grader. Riv zucchinin på den grova sidan av rivjärnet och använd en ren kökshandduk för att vrida ut vätskan från zucchinin. Pressa ut så mycket vätska som möjligt.

  2. 2

    Vispa äggen i en skål. Blanda sedan i de återstående ingredienserna.

  3. 3

    Smörj och "bröa" en brödform (jag använder pofiber) eller använd bakplåtspapper. Häll sedan i smeten. Toppa med vallmofrön.

  4. 4

    Ställ in i ugnen i 40-45 minuter i mitten av ugnen. Ta ut och låt svalna. Timer: 45 minuter

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar