FörfattareAndreas Domeij
betygSvårighet Enkel

Jag vill tipsa om detta mättande stekpannebröd som går snabbt att göra och blir så himla gott. Du kan smaksätta brödet Med soltorkade tomater, oliver om du vill ha ett matigare bröd

TweetSparaDelaDelaBigOven

Mängd 3 portioner
Förberedelsedags10 minuterTillagningstid7 minuterTotal tid17 minuter

1

Vispa äggen till en luftig smet i en bunke. Cirka 3 min med elvisp. Tillsätt yoghurten, rivna osten och blanda väl

2

Rör ihop de torra ingredienserna och blanda ner dem i smeten ordentligt. Låt smeten stå och svälla i cirka 10 min.

3

Häll lite olja i en medelstor stekpanna. Lägg smeten i pannan och forma den försiktigt med en stekspade till en jämt kaka.

4

Strö över pumpakärnor och stek på medelvärme tills brödet fått fin färg cirka 7 Minuter passa noga så att brödet inte bränns. Vänd brödet och stek lika länge på andra sidan. låt svalna på galler

Kategori,

 

Har du lagat detta recept?

Tagga @lagatochklart på instagram och hashtagga det #lagatochklart

 

Ingredients

Instruktioner

1

Vispa äggen till en luftig smet i en bunke. Cirka 3 min med elvisp. Tillsätt yoghurten, rivna osten och blanda väl

2

Rör ihop de torra ingredienserna och blanda ner dem i smeten ordentligt. Låt smeten stå och svälla i cirka 10 min.

3

Häll lite olja i en medelstor stekpanna. Lägg smeten i pannan och forma den försiktigt med en stekspade till en jämt kaka.

4

Strö över pumpakärnor och stek på medelvärme tills brödet fått fin färg cirka 7 Minuter passa noga så att brödet inte bränns. Vänd brödet och stek lika länge på andra sidan. låt svalna på galler

Stekpannebröd