FörfattareLagat och klart
SvårighetsgradNybörjare

Att göra pesto på spenat blir hur gott som helst, och görs på samma sätt som en traditionell pesto fast basilikan byts ut mot spenat.

  • Pinjenötter kan bytas mot mandel med skal eller skållad mandel eller solrosfrön. 

TweetSparaDela med sigDela med sigBigOven

Portioner 1 portion
Förberedelsetid5 minuterTillagningstid5 minuterTotal tid10 minuter

1

Rosta pinjekärnorna i en torr stekpanna och mixa dem tillsammans med Spenat, vitlök och olivolja.

2

Tillsätt parmesanosten och smaka av med salt och peppar.

Ingredienser

Instruktioner

1

Rosta pinjekärnorna i en torr stekpanna och mixa dem tillsammans med Spenat, vitlök och olivolja.

2

Tillsätt parmesanosten och smaka av med salt och peppar.

Spenatpesto
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]