FörfattareLagat och klart
SvårighetsgradNybörjare

Spenat flatbread en glutenfritt bröd med minimalt med kolhydrater perfekt att göra Wraps med som passar utmärkt till tågresor, bilresor mm gör brödet tillsammans med rostbiffröra. Bakat på bland annat spenat, cottage cheese och solroskärnor brödet blir saftigt. Recept finns nedan

[cooked-sharing]

Portioner 4 portioner
Förberedelsetid10 minuterTillagningstid20 minuterTotal tid30 minuter

Valfritt
Serveringförslag

1

Koka spenaten ca 2-3 minuter,häll bort vattnet och mixa spenaten (den behöver inte var helt slät) och blanda med keson

2

Rör ihop solroskärnor,pumpakärnor, linfrön, bakpulver, fiberhusk och salt i en bunke.

3

Vispa upp äggen lätt i en annan bunke. Blanda ner fröblandningen och Spenaten och rör till en jämn smet. Låt stå ca 5 minuter.

4

Bred ut smeten jämnt med en slickepott på en bakpappersklädd plåt. Grädda brödet i mitten av ugnen 15–20 minuter.

5

Låt svalna och skär i bitar

Kategori

Ingredienser

Valfritt
Serveringförslag

Instruktioner

1

Koka spenaten ca 2-3 minuter,häll bort vattnet och mixa spenaten (den behöver inte var helt slät) och blanda med keson

2

Rör ihop solroskärnor,pumpakärnor, linfrön, bakpulver, fiberhusk och salt i en bunke.

3

Vispa upp äggen lätt i en annan bunke. Blanda ner fröblandningen och Spenaten och rör till en jämn smet. Låt stå ca 5 minuter.

4

Bred ut smeten jämnt med en slickepott på en bakpappersklädd plåt. Grädda brödet i mitten av ugnen 15–20 minuter.

5

Låt svalna och skär i bitar

Spenat flatbread
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]