LCHF Spenatpasta På Pofiber
LCHF Spenatpasta På Pofiber
Publicerad 2021-01-10
Uppdaterad 2023-05-10
1
Lchf vänlig pasta baserad på ägg, spenat, pofiber och färskost. Mitt recept görs utan fiberhusk som de andra recepten innehåller . Görs i ugnen och här är ett recept som fungerar jättebra istället för bandspaghetti som till exempel tagligatelle eller istället för lasagneplattor. Eftersom att du väljer storleken på pastan
Gör så här
-
1
Ställ in ugnen på 150 grader, häll alla ingredienser i en mixer och mixa väl tills smeten blir slät.
-
2
Bred ut smeten på bakplåtspappret med en slickepott eller spatel. Lägg sedan ett ark bakplåtspapper ovanpå och kavla lite mer tills smeten är ungefär 20 x 30 cm.
-
3
Grädda i cirka 10–12 minuter. Låt sedan svalna och ta bort pappret.
-
4
Skär pastan i tunna remsor med en pizzaskärare eller en vass kniv. Ett ännu enklare sätt är att rulla ihop pastan på längden och klippa remsor med en sax.