LCHF Spenatpasta På Pofiber

Publicerad 2021-01-10
Uppdaterad 2023-05-10
1
Lchf vänlig pasta baserad på ägg, spenat, pofiber och färskost. Mitt recept görs utan fiberhusk som de andra recepten innehåller . Görs i ugnen och här är ett recept som fungerar jättebra istället för bandspaghetti som till exempel tagligatelle eller istället för lasagneplattor. Eftersom att du väljer storleken på pastan
Ingredienser 4
Svårighet: Lätt
20 min

Ingredienser

4 Portioner

Gör så här

  1. 1

    Ställ in ugnen på 150 grader, häll alla ingredienser i en mixer och mixa väl tills smeten blir slät.

  2. 2

    Bred ut smeten på bakplåtspappret med en slickepott eller spatel. Lägg sedan ett ark bakplåtspapper ovanpå och kavla lite mer tills smeten är ungefär 20 x 30 cm.

  3. 3

    Grädda i cirka 10–12 minuter. Låt sedan svalna och ta bort pappret.

  4. 4

    Skär pastan i tunna remsor med en pizzaskärare eller en vass kniv. Ett ännu enklare sätt är att rulla ihop pastan på längden och klippa remsor med en sax.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar