FörfattareLagat och klart
Svårighetsgradenkelt

Sockerfri Rabarberkompott som görs väldigt enkelt smaksätt med kardemumma och vanilj kompotten passar så bra att ha till cheesecake i glas. Receptet kan sötas efter ditt behov genom att tillsätta mer eller mindre sötning i receptet.

TweetSparaDela med sigDela med sigBigOven
Portioner 4 portioner
Förberedelsetid4 minuterTillagningstid10 minuterTotal tid14 minuter
1

Hacka rabarberna i mindre bitar ca 2 cm tillsätt i kastrullen tillsammans med resterande ingredienser låt koka på medelhög/låg värme tills rabarbern mjuknar ca 10 Minutes

2

Låt svalna häll upp i valfri burk håller ca 3/4 dgr/1 vecka

Ingredienser

Instruktioner

1

Hacka rabarberna i mindre bitar ca 2 cm tillsätt i kastrullen tillsammans med resterande ingredienser låt koka på medelhög/låg värme tills rabarbern mjuknar ca 10 Minutes

2

Låt svalna häll upp i valfri burk håller ca 3/4 dgr/1 vecka

Sockerfri Rabarberkompott
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]