FörfattareLagat och klart
SvårighetsgradNybörjare

Saftiga Saffransmuffins perfekt till adventsfikat helt utan gluten, socker och få kolhydrater. Görs även nötfritt men får ingen tydlig smak från kokosmjölet.

TweetSparaDela med sigDela med sigBigOven

Portioner 10 portioner
Förberedelsetid10 minuterTillagningstid20 minuterTotal tid30 minuter

1

Smält smöret i en kastrull och tillsätt saffran . Vispa äggen fluffigt tillsammans med sötningsmedel tillsätt sedan grädden och smöret.

2

Sikta ner kokosmjölet i äggsmeten för att undvika eventuella klumpar och tillsätt de torra ingredienserna och blanda till en jämn smet.

3

Klicka ut smeten i formarna. ca 10 stycken Grädda i mitten av ugnen ca 20 min på 175 grader

4

Låt muffinsen svalna

Kategori,

Ingredienser

Instruktioner

1

Smält smöret i en kastrull och tillsätt saffran . Vispa äggen fluffigt tillsammans med sötningsmedel tillsätt sedan grädden och smöret.

2

Sikta ner kokosmjölet i äggsmeten för att undvika eventuella klumpar och tillsätt de torra ingredienserna och blanda till en jämn smet.

3

Klicka ut smeten i formarna. ca 10 stycken Grädda i mitten av ugnen ca 20 min på 175 grader

4

Låt muffinsen svalna

Saffransmuffins
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]