FörfattareAndreas Domeij
SvårighetNybörjare

Supergod och enkel Ramslöksmajonnäs på minuten som görs på helt ägg med hjälp av en stavmixer. Det är viktigt att Alla varorna har samma temperatur! Jag har alltid mina ingredienser kalla och då går det aldrig fel.Om du inte har ramslök kan du använda löktrav, gräslök eller vanlig lökblast.)

TweetSparaDela med sigDela med sigBigOven

Portioner3 Portioner
Förberdelse3 minuterTillagningstid1 minTotal Tid4 minuter

1

Hacka ramslök fint, Lägg ägg, dijonsenap och hackad ramslök i en hög bunke. Mixa slät cirka 30 sekunder.

2

Tilsätt oljan och rör stavmixern en aning uppåt och neråt så att ingredienserna blandas. Efter ca 30 sekunder är majonnäsen färdig och har blivit tjock.

3

Tillsätt eventuellt mer olja om du vill ha konsistensen fastare. Smaka av och krydda mera om det behövs. Förvaras i glasburk i kylen.

Ingredienser

Vägbeskrivning

1

Hacka ramslök fint, Lägg ägg, dijonsenap och hackad ramslök i en hög bunke. Mixa slät cirka 30 sekunder.

2

Tilsätt oljan och rör stavmixern en aning uppåt och neråt så att ingredienserna blandas. Efter ca 30 sekunder är majonnäsen färdig och har blivit tjock.

3

Tillsätt eventuellt mer olja om du vill ha konsistensen fastare. Smaka av och krydda mera om det behövs. Förvaras i glasburk i kylen.

Ramslöksmajonnäs på minuten
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]