Persiljepesto
Gör så här
-
1
Rosta solroskärnorna i en torr panna och låt dem sedan svalna.
-
2
Grovhacka persiljan och ta bort skalet från citronen.
-
3
Riv först hårdosten och blanda sedan samtliga ingredienser i en matberedare eller med en stavmixer till en slät pesto.
-
Förvara i kylskåpet i upp till 1 vecka.
Kommentarer (0)
Du kanske också gillar
Vanliga frågor om Persiljepesto
Hur lång tid tar det att laga Persiljepesto ?
Det tar totalt 15 minuter att laga Persiljepesto . Förberedelserna tar cirka 5 minuter och tillagningen tar ungefär 11 minuter.
Hur många portioner ger receptet Persiljepesto ?
Detta recept ger 3 portioner. Du kan enkelt justera mängderna genom att använda portionskalkylatorn på receptsidan.
Är Persiljepesto glutenfritt?
Persiljepesto verkar vara glutenfritt baserat på ingredienserna, men kontrollera alltid etiketter på förpackade produkter för att vara säker. Perfekt för dig som undviker gluten.
Vilka ingredienser behöver jag till Persiljepesto ?
De huvudsakliga ingredienserna i Persiljepesto är: Grovhackad Bladpersilja , Rostade solroskärnor , Riven grana padano/ parmesan, Vitlökslyfta, Olivolja. Se hela ingredienslistan på receptsidan för exakta mängder och alla ingredienser.
Kan jag frysa Persiljepesto ?
De flesta rätter går att frysa, men kvaliteten kan variera. Persiljepesto håller sig färsk i kylskåp i 3-4 dagar.
Vilka näringsämnen innehåller Persiljepesto ?
Persiljepesto är ett LCHF-recept som är lågt i kolhydrater och högt i fett och protein. Varje portion innehåller uppskattningsvis 8g kolhydrater, vilket gör det perfekt för dig som följer en ketogen eller LCHF-diet.