Passionscurd
Tänk på att du i vissa fall kan behöva justera tillagningstiden, då mängden för ingredienserna har ändrats.
Gör så här
-
1
Tina passionsfrukten som jag använder i form av frysta kuber och sila sedan bort kärnorna.
-
2
Smält smöret i en kastrull tillsammans med saften och sötningen. Koka upp och låt det hela sjuda i ett par minuter.
-
3
Ta bort kastrullen från värmen, vispa lätt ihop ägg och äggulor i en bunke. Tillsätt äggsmeten i kastrullen och låt den koka på svag värme under konstant omrörning tills curden har tjocknat. Låt sedan svalna.
Kommentarer (0)
Du kanske också gillar
Vanliga frågor om Passionscurd
Hur lång tid tar det att laga Passionscurd?
Det tar totalt 12 minuter att laga Passionscurd. Förberedelserna tar cirka 4 minuter och tillagningen tar ungefär 8 minuter.
Hur många portioner ger receptet Passionscurd?
Detta recept ger 4 portioner. Du kan enkelt justera mängderna genom att använda portionskalkylatorn på receptsidan.
Är Passionscurd glutenfritt?
Passionscurd verkar vara glutenfritt baserat på ingredienserna, men kontrollera alltid etiketter på förpackade produkter för att vara säker. Perfekt för dig som undviker gluten.
Vilka ingredienser behöver jag till Passionscurd?
De huvudsakliga ingredienserna i Passionscurd är: Passionsfrukt juice , Ägg, Ägggulor, Smör, Sötningsmedel. Se hela ingredienslistan på receptsidan för exakta mängder och alla ingredienser.
Kan jag frysa Passionscurd?
De flesta rätter går att frysa, men kvaliteten kan variera. Passionscurd håller sig färsk i kylskåp i 3-4 dagar.
Vilka näringsämnen innehåller Passionscurd?
Passionscurd är ett LCHF-recept som är lågt i kolhydrater och högt i fett och protein. Varje portion innehåller uppskattningsvis 8g kolhydrater, vilket gör det perfekt för dig som följer en ketogen eller LCHF-diet.