FörfattareLagat och klart
SvårighetsgradNybörjare

Härligt sega chocolate chip cookies utan gluten, socker och minimalt med kolhydrater, mitt absoluta favoritrecept på småkakor som smakar magiskt gott görs dessutom utan nötter och kokosmjöl används istället.

[cooked-sharing]

[instagram feed="4369"]

Portioner 7 portioner
Förberedelsetid15 minuterTillagningstid10 minuterTotal tid25 minuter

1

Börja med att sätta ugnen på 180°C och klä en plåt med bakplåtspapper, ställ åt sidan.

2

Vispa rumsvarmt smör och sötningsmedel krämigt, vispa ner sedan ägg. Tillsätt de torra ingredienserna (förutom chokladen) och blanda till en jämn och smidig deg.

3

Hacka chokladen i fina bitar och blanda sedan ner hacket i smeten. Klicka ut degen på plåten och platta ut kakorna något det blir ca 5-7 stycken (smeten kommer att kännas lite kladdig så ha lättfuktade händer). Baka kakorna i mitten av ugnen i ca 10-12 min. Låt kakorna kallna på plåten.

Timmer hittar du här; 10 Minutes

Ingredienser

Instruktioner

1

Börja med att sätta ugnen på 180°C och klä en plåt med bakplåtspapper, ställ åt sidan.

2

Vispa rumsvarmt smör och sötningsmedel krämigt, vispa ner sedan ägg. Tillsätt de torra ingredienserna (förutom chokladen) och blanda till en jämn och smidig deg.

3

Hacka chokladen i fina bitar och blanda sedan ner hacket i smeten. Klicka ut degen på plåten och platta ut kakorna något det blir ca 5-7 stycken (smeten kommer att kännas lite kladdig så ha lättfuktade händer). Baka kakorna i mitten av ugnen i ca 10-12 min. Låt kakorna kallna på plåten.

Timmer hittar du här; 10 Minutes

Nötfria LCHF Chocolate Chip Cookies
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]