Min bästa LCHF Rabarberpaj

Publicerad 2022-08-11
Uppdaterad 2023-06-12
5
Här kommer mitt bästa recept på LCHF rabarber paj med en underbar smul deg som har det lilla extra! För att få textur och Crunch I pajen adderar jag lite hackade nötter, Hyvla smöret, vispa ihop degen och hacka nötterna svårare blir det inte.
Ingredienser 10
Svårighet: Lätt
15 min

Ingredienser

12 Portioner
När antal portioner ändras

Tänk på att du i vissa fall kan behöva justera tillagningstiden, då mängden för ingredienserna har ändrats.

Smuldegen

Att strö över rabarberna

Tips & Tricks

Gör så här

  1. 1

    Skölj och skala rabarbern. Hacka den i små bitar, ungefär 1 cm tjocka, och fördela jämnt i en valfri pajform.

  2. 2

    Vispa ihop rumsvarmt smör, sötningsmedel, mandelmjöl, kokosflingor och kanel till en smulig deg.

  3. 3

    Hacka sötmandeln grovt och rör ner den i smuldegen.

  4. 4

    Strö jämnt över lite kanel och sötningsmedel över rabarberna.

  5. 5

    Fördela smuldegen jämnt över rabarbern.

  6. 6

    Ställ in ugnen på 175 grader.

  7. 7

    Grädda i mitten av ugnen i cirka 25-30 minuter eller tills pajen har fått en fin färg och rabarbern har mjuknat.

Kommentarer (2)

Skriv en kommentar

5 out of 5 stars

Verkligen supergod! Hur länge tror du man kan förvara den i kylskåpet?

Hej, vad kul att höra! tror pajen håller ca 4-5 dagar i kylskåpet.

Andreas

Vanliga frågor om Min bästa LCHF Rabarberpaj

Hur lång tid tar det att laga Min bästa LCHF Rabarberpaj ?

Det tar totalt 15 minuter att laga Min bästa LCHF Rabarberpaj . Förberedelserna tar cirka 5 minuter och tillagningen tar ungefär 11 minuter.

Hur många portioner ger receptet Min bästa LCHF Rabarberpaj ?

Detta recept ger 8 portioner. Du kan enkelt justera mängderna genom att använda portionskalkylatorn på receptsidan.

Är Min bästa LCHF Rabarberpaj glutenfritt?

Min bästa LCHF Rabarberpaj verkar vara glutenfritt baserat på ingredienserna, men kontrollera alltid etiketter på förpackade produkter för att vara säker. Perfekt för dig som undviker gluten.

Vilka ingredienser behöver jag till Min bästa LCHF Rabarberpaj ?

De huvudsakliga ingredienserna i Min bästa LCHF Rabarberpaj är: Rabarber hackade i små bitar , Kokosflingor, Sukrin gold eller vanligt sötningsmedel , Hackad sötmandel, Kanel malen. Se hela ingredienslistan på receptsidan för exakta mängder och alla ingredienser.

Kan jag frysa Min bästa LCHF Rabarberpaj ?

De flesta rätter går att frysa, men kvaliteten kan variera. Min bästa LCHF Rabarberpaj håller sig färsk i kylskåp i 3-4 dagar.

Vilka näringsämnen innehåller Min bästa LCHF Rabarberpaj ?

Min bästa LCHF Rabarberpaj innehåller ingredienser som Mandelmjöl, Sockerfri Rårörd Vaniljsås vilket gör det högre i kolhydrater. Detta recept är inte lämpligt för en strikt LCHF- eller ketogen diet.