Min bästa LCHF Rabarberpaj
Tänk på att du i vissa fall kan behöva justera tillagningstiden, då mängden för ingredienserna har ändrats.
Smuldegen
Att strö över rabarberna
Servera med
Tips & Tricks
- Du kan Använd de nötter du gillar mest bäst blir det med mandlar och valnötter samt hasselnötter.
- Att tänka på är att du kan behöva justera mängden sötningsmedlet om man gillar sin paj extra syrlig eller vill ha den extra söt.
- Mandelmjölet borde kunna bytas ut mot samma mängd hasselnötsmjöl vid allergi eller brist på tillgång av mandelmjöl.
- Jag använder sukrin gold för att få lite kola toner i smuldegen men det kan bytas ut mot samma mängd "vanligt" sötningsmedel
Gör så här
-
1
Skölj och skala rabarbern. Hacka den i små bitar, ungefär 1 cm tjocka, och fördela jämnt i en valfri pajform.
-
2
Vispa ihop rumsvarmt smör, sötningsmedel, mandelmjöl, kokosflingor och kanel till en smulig deg.
-
3
Hacka sötmandeln grovt och rör ner den i smuldegen.
-
4
Strö jämnt över lite kanel och sötningsmedel över rabarberna.
-
5
Fördela smuldegen jämnt över rabarbern.
-
6
Ställ in ugnen på 175 grader.
-
7
Grädda i mitten av ugnen i cirka 25-30 minuter eller tills pajen har fått en fin färg och rabarbern har mjuknat.
Kommentarer (2)
5 out of 5 stars
Andreas
Du kanske också gillar
Vanliga frågor om Min bästa LCHF Rabarberpaj
Hur lång tid tar det att laga Min bästa LCHF Rabarberpaj ?
Det tar totalt 15 minuter att laga Min bästa LCHF Rabarberpaj . Förberedelserna tar cirka 5 minuter och tillagningen tar ungefär 11 minuter.
Hur många portioner ger receptet Min bästa LCHF Rabarberpaj ?
Detta recept ger 8 portioner. Du kan enkelt justera mängderna genom att använda portionskalkylatorn på receptsidan.
Är Min bästa LCHF Rabarberpaj glutenfritt?
Min bästa LCHF Rabarberpaj verkar vara glutenfritt baserat på ingredienserna, men kontrollera alltid etiketter på förpackade produkter för att vara säker. Perfekt för dig som undviker gluten.
Vilka ingredienser behöver jag till Min bästa LCHF Rabarberpaj ?
De huvudsakliga ingredienserna i Min bästa LCHF Rabarberpaj är: Rabarber hackade i små bitar , Kokosflingor, Sukrin gold eller vanligt sötningsmedel , Hackad sötmandel, Kanel malen. Se hela ingredienslistan på receptsidan för exakta mängder och alla ingredienser.
Kan jag frysa Min bästa LCHF Rabarberpaj ?
De flesta rätter går att frysa, men kvaliteten kan variera. Min bästa LCHF Rabarberpaj håller sig färsk i kylskåp i 3-4 dagar.
Vilka näringsämnen innehåller Min bästa LCHF Rabarberpaj ?
Min bästa LCHF Rabarberpaj innehåller ingredienser som Mandelmjöl, Sockerfri Rårörd Vaniljsås vilket gör det högre i kolhydrater. Detta recept är inte lämpligt för en strikt LCHF- eller ketogen diet.