Min bästa LCHF Rabarberpaj

Publicerad 2022-08-11
Uppdaterad 2023-06-12
5
Här kommer mitt bästa recept på LCHF rabarber paj med en underbar smul deg som har det lilla extra! För att få textur och Crunch I pajen adderar jag lite hackade nötter, Hyvla smöret, vispa ihop degen och hacka nötterna svårare blir det inte.
Ingredienser 10
Svårighet: Lätt
15 min

Ingredienser

8 Portioner

Smuldegen

Att strö över rabarberna

Tips & Tricks

Gör så här

  1. 1

    Skölj och skala rabarbern. Hacka den i små bitar, ungefär 1 cm tjocka, och fördela jämnt i en valfri pajform.

  2. 2

    Vispa ihop rumsvarmt smör, sötningsmedel, mandelmjöl, kokosflingor och kanel till en smulig deg.

  3. 3

    Hacka sötmandeln grovt och rör ner den i smuldegen.

  4. 4

    Strö jämnt över lite kanel och sötningsmedel över rabarberna.

  5. 5

    Fördela smuldegen jämnt över rabarbern.

  6. 6

    Ställ in ugnen på 175 grader.

  7. 7

    Grädda i mitten av ugnen i cirka 25-30 minuter eller tills pajen har fått en fin färg och rabarbern har mjuknat.

Kommentarer (2)

Skriv en kommentar

5 out of 5 stars

Verkligen supergod! Hur länge tror du man kan förvara den i kylskåpet?

Hej, vad kul att höra! tror pajen håller ca 4-5 dagar i kylskåpet.

Andreas