Mascarpone Vanilj Panacotta
Gör så här
-
1
Blanda gelatinet eller agar-agar med vattnet i en liten skål tills det har löst upp sig. Låt blandningen stå åt sidan i 5-10 minuter för att "blomstra".
-
2
Blanda mascarpone, mandelmjölk, sötningsmedel och vaniljpulver i en kastrull och låt det koka upp på medelvärme i cirka 5 minuter.
-
3
Ta bort kastrullen från värmen och vispa i gelatinet tills det är helt upplöst. Häll sedan blandningen i 2-4 glas och ställ dem i kylen i minst 2 timmar före servering. Toppa med lemoncurd eller passioncurd.
Kommentarer (0)
Du kanske också gillar
Vanliga frågor om Mascarpone Vanilj Panacotta
Hur lång tid tar det att laga Mascarpone Vanilj Panacotta?
Det tar totalt 25 minuter att laga Mascarpone Vanilj Panacotta. Förberedelserna tar cirka 8 minuter och tillagningen tar ungefär 18 minuter.
Hur många portioner ger receptet Mascarpone Vanilj Panacotta?
Detta recept ger 4 portioner. Du kan enkelt justera mängderna genom att använda portionskalkylatorn på receptsidan.
Är Mascarpone Vanilj Panacotta glutenfritt?
Mascarpone Vanilj Panacotta verkar vara glutenfritt baserat på ingredienserna, men kontrollera alltid etiketter på förpackade produkter för att vara säker. Perfekt för dig som undviker gluten.
Vilka ingredienser behöver jag till Mascarpone Vanilj Panacotta?
De huvudsakliga ingredienserna i Mascarpone Vanilj Panacotta är: Mascarpone , Vatten , Gelatin, Mandelmjölk sockerfri, Sötningsmedel . Se hela ingredienslistan på receptsidan för exakta mängder och alla ingredienser.
Kan jag frysa Mascarpone Vanilj Panacotta?
De flesta rätter går att frysa, men kvaliteten kan variera. Mascarpone Vanilj Panacotta håller sig färsk i kylskåp i 3-4 dagar.
Vilka näringsämnen innehåller Mascarpone Vanilj Panacotta?
Mascarpone Vanilj Panacotta innehåller ingredienser som Mandelmjölk sockerfri vilket gör det högre i kolhydrater. Detta recept är inte lämpligt för en strikt LCHF- eller ketogen diet.