Mandel Crunch

Publicerad 2022-07-19
Uppdaterad 2023-05-10
2
Mandel crunch är det perfekta glutenfria smulet att ha i din cheesecake i glas. Smaksätts med kanel men kan variers efter tycke och årstid
Ingredienser 5
Svårighet: Lätt
25 min

Ingredienser

7 Portioner
När antal portioner ändras

Tänk på att du i vissa fall kan behöva justera tillagningstiden, då mängden för ingredienserna har ändrats.

Gör så här

  1. 1

    Värm ugnen till 180 grader.

  2. 2

    Hyvla smöret med en osthyvel för att få rumsvarmt smör.

  3. 3

    Hacka sötmandeln grovt och blanda den tillsammans med de övriga ingredienserna till ett smul.

  4. 4

    Bred ut smulorna på en plåt och grädda i cirka 7-8 minuter.

  5. 5

    Låt svalna och servera cheesecaken i glas.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Vanliga frågor om Mandel Crunch

Hur lång tid tar det att laga Mandel Crunch ?

Det tar totalt 25 minuter att laga Mandel Crunch . Förberedelserna tar cirka 8 minuter och tillagningen tar ungefär 18 minuter.

Hur många portioner ger receptet Mandel Crunch ?

Detta recept ger 4 portioner. Du kan enkelt justera mängderna genom att använda portionskalkylatorn på receptsidan.

Är Mandel Crunch glutenfritt?

Mandel Crunch verkar vara glutenfritt baserat på ingredienserna, men kontrollera alltid etiketter på förpackade produkter för att vara säker. Perfekt för dig som undviker gluten.

Vilka ingredienser behöver jag till Mandel Crunch ?

De huvudsakliga ingredienserna i Mandel Crunch är: Smör rumsvarmt , Mandelmjöl, Hackad mandel, Sötningsmedel , Kanel. Se hela ingredienslistan på receptsidan för exakta mängder och alla ingredienser.

Kan jag frysa Mandel Crunch ?

De flesta rätter går att frysa, men kvaliteten kan variera. Mandel Crunch håller sig färsk i kylskåp i 3-4 dagar.

Vilka näringsämnen innehåller Mandel Crunch ?

Mandel Crunch innehåller ingredienser som Mandelmjöl vilket gör det högre i kolhydrater. Detta recept är inte lämpligt för en strikt LCHF- eller ketogen diet.