Majonnäs med helt ägg
Tips & Tricks
Gör så här
-
1
Knäck ägget i en hög och smal bunke eller mixerkanna.
-
2
Tillsätt senap och vinäger, och häll sedan i rapsoljan.
-
3
Sänk ner mixerstaven i kannan och låt den vara kvar i botten de första 15-20 sekunderna eller tills den börjar tjockna, sedan kan du föra mixerstaven upp och ner tills du har en slät och tjock majonnäs.
Kommentarer (3)
5 out of 5 stars
Eva Olsson
Andreas
5 out of 5 stars
Mange
Du kanske också gillar
Vanliga frågor om Majonnäs med helt ägg
Hur lång tid tar det att laga Majonnäs med helt ägg?
Det tar totalt 1 minuter att laga Majonnäs med helt ägg. Förberedelserna tar cirka 0 minuter och tillagningen tar ungefär 1 minuter.
Hur många portioner ger receptet Majonnäs med helt ägg?
Detta recept ger 3 portioner. Du kan enkelt justera mängderna genom att använda portionskalkylatorn på receptsidan.
Är Majonnäs med helt ägg glutenfritt?
Majonnäs med helt ägg verkar vara glutenfritt baserat på ingredienserna, men kontrollera alltid etiketter på förpackade produkter för att vara säker. Perfekt för dig som undviker gluten.
Vilka ingredienser behöver jag till Majonnäs med helt ägg?
De huvudsakliga ingredienserna i Majonnäs med helt ägg är: Helt Ägg, Rapsolja, Sherry Vinäger eller vitvinsvinäger , Dijonsenap, Salt och peppar. Se hela ingredienslistan på receptsidan för exakta mängder och alla ingredienser.
Kan jag frysa Majonnäs med helt ägg?
De flesta rätter går att frysa, men kvaliteten kan variera. Majonnäs med helt ägg håller sig färsk i kylskåp i 3-4 dagar.
Vilka näringsämnen innehåller Majonnäs med helt ägg?
Majonnäs med helt ägg är ett LCHF-recept som är lågt i kolhydrater och högt i fett och protein. Varje portion innehåller uppskattningsvis 8g kolhydrater, vilket gör det perfekt för dig som följer en ketogen eller LCHF-diet.