FörfattareLagat och klart
SvårighetsgradNybörjare

Så goda LCHF Piroger där Fathead degen är baserad på kokosmjöl och inga nötter används. Fyllda bland annat med Ricotta, svamp och lök. Servera gärna med en sallad

[cooked-sharing]

Portioner 5 portioner
Förberedelsetid10 minuterTillagningstid25 minuterTotal tid35 minuter

Fat head deg
Fyllning

Fat head deg
1

Smält osten och färskosten i micron tills den har smält i intervaller 3x30 sek blanda 30 sek har gått och fortsätt tills alt är smält. Tillsätt sedan ägget och kokosmjöl och blanda tills en deg har bildats (se bilden)

2

Tryck ut degen på ett bakplåtspapper med hjälp av ett bakplåtspapper som du lägger på ovan sidan av degen kavla ut degen tunt och skär ut ca 7-15 st pirgoger beroende på vilket storlek de ska ha.

Fyllning
3

Stek svamp, lök och (hackad) vitlök tills det mjuknar tillsätt resterande ingredienser samt smaka av med kryddorna värm ca 5 min

4

Fördela fyllningen i en hög i mitten av pirogen, ca 3 msk, och vik ihop till en pirog.

5

Grädda ca 15-20 min på 200 grader tills de har fått fin färg

15 Minutes

Kategori

Ingredienser

Fat head deg
Fyllning

Instruktioner

Fat head deg
1

Smält osten och färskosten i micron tills den har smält i intervaller 3x30 sek blanda 30 sek har gått och fortsätt tills alt är smält. Tillsätt sedan ägget och kokosmjöl och blanda tills en deg har bildats (se bilden)

2

Tryck ut degen på ett bakplåtspapper med hjälp av ett bakplåtspapper som du lägger på ovan sidan av degen kavla ut degen tunt och skär ut ca 7-15 st pirgoger beroende på vilket storlek de ska ha.

Fyllning
3

Stek svamp, lök och (hackad) vitlök tills det mjuknar tillsätt resterande ingredienser samt smaka av med kryddorna värm ca 5 min

4

Fördela fyllningen i en hög i mitten av pirogen, ca 3 msk, och vik ihop till en pirog.

5

Grädda ca 15-20 min på 200 grader tills de har fått fin färg

15 Minutes

LCHF Piroger på kokosmjöl
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]