FörfattareLagat och klart
Svårighetsgradenkelt

Denna Pad thai har jag gjort så många gånger och jag verkligen älskar denna rätt. Man kan variera smakerna som man vill som att tillsätta mer styrka eller andra typer av grönsaker. För att göra rätten vegetariskt så kan man istället för kycklingen använda halloumi eller likande sort ost.

[cooked-sharing]

Portioner 1 portion
Förberedelsetid10 minuterTillagningstid20 minuterTotal tid30 minuter
Blöta ingredienser
Grönsaker
1

Börja med att steka kycklingen några minuter per sida för fin färg sedan sänker du värmen och steker klart dem några minuter ca 3-4 min lägg åt sidan.

2

Strimla morötterna och vitkålen och hacka purjolöken/salladslöken i mindre bitar stek sedan grönsakerna tills dom har fått fin färg. Knäck äggen i grönsaks blandningen, rör runt efter ca 1 minut och så att ägget blir till mindre bitar

3

Blanda ihop samtliga böta ingredienser till såsen i en bunke tillsätt såsen i stekpannan ,tillsätt även kycklingen låt sedan koka ca 7-10 minuter när det är cirka 5 minuter kvar tillsätt nudlarna som du måste skölja dem noga med kallt vatten.

Kategori

Ingredienser

Blöta ingredienser
Grönsaker

Instruktioner

1

Börja med att steka kycklingen några minuter per sida för fin färg sedan sänker du värmen och steker klart dem några minuter ca 3-4 min lägg åt sidan.

2

Strimla morötterna och vitkålen och hacka purjolöken/salladslöken i mindre bitar stek sedan grönsakerna tills dom har fått fin färg. Knäck äggen i grönsaks blandningen, rör runt efter ca 1 minut och så att ägget blir till mindre bitar

3

Blanda ihop samtliga böta ingredienser till såsen i en bunke tillsätt såsen i stekpannan ,tillsätt även kycklingen låt sedan koka ca 7-10 minuter när det är cirka 5 minuter kvar tillsätt nudlarna som du måste skölja dem noga med kallt vatten.

LCHF Kyckling Pad Thai
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]