LCHF Kyckling Pad Thai
Gör så här
-
1
Börja med att steka kycklingen några minuter på varje sida för att få en fin färg. Sedan sänker du värmen och steker dem klart i cirka 3-4 minuter. Lägg dem åt sidan.
-
2
Strimla morötterna och vitkålen, och hacka purjolöken/salladslöken i mindre bitar. Stek sedan grönsakerna tills de har fått en fin färg. Tillsätt alla kryddorna, knäck äggen i grönsaksblandningen och rör om efter cirka en minut så att ägget delas upp i mindre bitar.
-
3
Blanda ihop samtliga ingredienser till såsen i en bunke. Tillsätt sedan såsen i stekpannan och även kycklingen. Låt det sedan koka i cirka 7-10 minuter. När det är cirka 5 minuter kvar, tillsätt nudlarna som du noggrant ska ha sköljt med kallt vatten.
-
4
Avsluta med att tillsätta nötterna och servera direkt.
Kommentarer (2)
5 out of 5 stars
Lena
5 out of 5 stars
AnnBritt Hugosson