LCHF Kyckling Pad Thai

2022-08-06
Denna pad thai har jag gjort så många gånger och jag verkligen älskar denna rätt. Man kan även variera smakerna efter tycke som att tillsätta mer styrka eller använda sig utav andra typer av grönsaker. För att göra rätten vegetariskt så kan man istället för kycklingen använda halloumi eller likande sort ost.
Ingredienser 18
Svårighet: Lätt
30 min

Ingredienser

4 Portioner

Blöta ingredienser

Grönsaker

Gör så här

  1. 1

    Börja med att steka kycklingen några minuter per sida för fin färg sedan sänker du värmen och steker klart dem några minuter ca 3-4 min lägg åt sidan

  2. 2

    Strimla morötterna och vitkålen och hacka purjolöken/salladslöken i mindre bitar stek sedan grönsakerna tills dom har fått fin färg. Knäck äggen i grönsaks blandningen, rör runt efter ca 1 minut så att ägget blir till mindre bitar

  3. 3

    Blanda ihop samtliga böta ingredienser till såsen i en bunke tillsätt såsen i stekpannan ,tillsätt även kycklingen låt sedan koka ca 7-10 minuter när det är cirka 5 minuter kvar tillsätt nudlarna som du måste skölja dem noga med kallt vatten.