FörfattareLagat och klartKategoriSvårighetsgradenkelt

SÅ god och krämig LCHF Chokladfondant som görs på noll tid på endast 3 ingredienser choklad, ägg och smör + lite vaniljpulver Perfekt nu till Chokladens dag 11/11 November toppa med grädde ,mascarpone och med bär. Att tänka på är att alla ugnar är olika så håll kol de sista på minuterna vid gräddnigen så att du får rätt krämighet. Lycka till

Portioner 1 portion
Förberedelsetid5 minuterTillagningstid7 minuterTotal tid12 minuter
1

Sätt ugnen på 200 grader, smörj 2 små ugnsfasta formar

2

Smält smöret och tillsätt sedan chokladen och blada om tills den har smält ej för hög värme då bränns chokladen. Vispa sedan ägg + vaniljpulver fluffigt ca 2 min

3

Rör i chokladbalnigen i äggsmeten blanda till en jämn smet som nu börjar tjockna häll ner smeten i dem smorde ungs formarna Och placera dem lägst ned i ugnen grädda dem ca 5-7 minuter alla ugnar är olika till den krämighet du tycker om för mig är 7 min bäst.

4

Låt svalna ca 5 min och servera med grädde och med bär

Ingredienser

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 200 grader, smörj 2 små ugnsfasta formar

2

Smält smöret och tillsätt sedan chokladen och blada om tills den har smält ej för hög värme då bränns chokladen. Vispa sedan ägg + vaniljpulver fluffigt ca 2 min

3

Rör i chokladbalnigen i äggsmeten blanda till en jämn smet som nu börjar tjockna häll ner smeten i dem smorde ungs formarna Och placera dem lägst ned i ugnen grädda dem ca 5-7 minuter alla ugnar är olika till den krämighet du tycker om för mig är 7 min bäst.

4

Låt svalna ca 5 min och servera med grädde och med bär

LCHF Chokladfondant
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]