FörfattareAndreas Domeij
SvårighetNybörjare

Härligt sega chocolate chip cookies som passar perfekt till alla tillfällen, mitt absoluta favoritrecept på småkakor som passar för dig som äter lchf eller inte tål gluten.I mitt recept använder jag lite pekannötter för att kakorna ska få tuggmotstånd.

TweetSparaDela med sigDela med sigBigOven

Portioner10 Portioner
Förberdelse15 minuterTillagningstid10 minuterTotal Tid25 minuter

1

Börja med att sätta ugnen på 200°C och klä en plåt med bakplåtspapper, ställ åt sidan.

2

Vispa rumsvarmt smör och sötningsmedel krämigt, blanda sedan ner ägget. Tillsätt de torra ingredienserna (förutom chokladen och eventuellt nötterna) och blanda till en jämn och smidig deg.

3

Hacka chokladen och ev nötterna i fina bitar och blanda sedan ner hacket i smeten. Klicka ut degen på plåten och platta ut kakorna något det blir ca 5-10 stycken. Baka kakorna i mitten av ugnen i ca 10 min. Låt kakorna kallna på plåten.

Timmer hittar du här; 5 Minutes

Kategori

Ingredienser

Vägbeskrivning

1

Börja med att sätta ugnen på 200°C och klä en plåt med bakplåtspapper, ställ åt sidan.

2

Vispa rumsvarmt smör och sötningsmedel krämigt, blanda sedan ner ägget. Tillsätt de torra ingredienserna (förutom chokladen och eventuellt nötterna) och blanda till en jämn och smidig deg.

3

Hacka chokladen och ev nötterna i fina bitar och blanda sedan ner hacket i smeten. Klicka ut degen på plåten och platta ut kakorna något det blir ca 5-10 stycken. Baka kakorna i mitten av ugnen i ca 10 min. Låt kakorna kallna på plåten.

Timmer hittar du här; 5 Minutes

LCHF Chocolate Chip Cookies