FörfattareAndreas Domeij
SvårighetsgradMedelsvår

Jag vill tipsa om denna supergoda pesto med smak av skogens guld kantareller. Receptet går att variera med de örter och nötter du har hemma. Använd till exempel ruccola, persilja eller mynta samt solroskärnor, valnötter eller pumpakärnor.

TweetSparaDela med sigDela med sigBigOven

 

Portioner 4 portioner
Förberedelsetid10 minuterTillagningstid10 minuterTotal tid20 minuter

1

Skär kantarellerna i mindre jämnstora bitar, fräs svampen med lite olja tills den mjuknar och har fått en fin färg. Det tar några minuter ca 5-10 min

2

Rosta nötterna i en torr stekpanna tills dom har fått en fin färg hacka i mindre bitar.

3

Lägg svamp,nötter och basilika i en matberedare och mixa väl tills innehållet har delats i mindre bitar. Tillsätt osten och oljan och mixa några sekunder till

Ingredienser

Instruktioner

1

Skär kantarellerna i mindre jämnstora bitar, fräs svampen med lite olja tills den mjuknar och har fått en fin färg. Det tar några minuter ca 5-10 min

2

Rosta nötterna i en torr stekpanna tills dom har fått en fin färg hacka i mindre bitar.

3

Lägg svamp,nötter och basilika i en matberedare och mixa väl tills innehållet har delats i mindre bitar. Tillsätt osten och oljan och mixa några sekunder till

Kantarellpesto
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 2 Average: 5]