Tänk på att du i vissa fall kan behöva justera tillagningstiden, då mängden för ingredienserna har ändrats.
Gör så här
-
1
Dela de stora svamparna, de små kan du behålla som de är. Finhacka löken och vitlöken.
-
2
Stek svamparna i en torr stekpanna tills vattnet har kokat bort helt.
-
3
Tillsätt smöret samt vitlöken och löken, och stek tills svampen och löken har mjuknat.
-
4
Tillsätt grädden och färskosten, låt sjuda i någon minut tills stuvningen har tjocknat. Smaka av med salt och peppar samt tillsätt persiljan.
-
Servera på 3 stycken LCHF-vänliga bröd, ät och njut!
Kommentarer (0)
Du kanske också gillar
Vanliga frågor om Kantarell stuvning - LCHF
Hur lång tid tar det att laga Kantarell stuvning - LCHF?
Det tar totalt 10 minuter att laga Kantarell stuvning - LCHF. Förberedelserna tar cirka 3 minuter och tillagningen tar ungefär 7 minuter.
Hur många portioner ger receptet Kantarell stuvning - LCHF?
Detta recept ger 3 portioner. Du kan enkelt justera mängderna genom att använda portionskalkylatorn på receptsidan.
Är Kantarell stuvning - LCHF glutenfritt?
Kantarell stuvning - LCHF verkar vara glutenfritt baserat på ingredienserna, men kontrollera alltid etiketter på förpackade produkter för att vara säker. Perfekt för dig som undviker gluten.
Vilka ingredienser behöver jag till Kantarell stuvning - LCHF?
De huvudsakliga ingredienserna i Kantarell stuvning - LCHF är: Tratt Kantareller , Lök finchackad, Vitlöksklyfta, Grädde, Färskost. Se hela ingredienslistan på receptsidan för exakta mängder och alla ingredienser.
Kan jag frysa Kantarell stuvning - LCHF?
De flesta rätter går att frysa, men kvaliteten kan variera. Kantarell stuvning - LCHF håller sig färsk i kylskåp i 3-4 dagar.
Vilka näringsämnen innehåller Kantarell stuvning - LCHF?
Kantarell stuvning - LCHF är ett LCHF-recept som är lågt i kolhydrater och högt i fett och protein. Varje portion innehåller uppskattningsvis 8g kolhydrater, vilket gör det perfekt för dig som följer en ketogen eller LCHF-diet.