Indisk rostad blomkål
Tänk på att du i vissa fall kan behöva justera tillagningstiden, då mängden för ingredienserna har ändrats.
Toppa med
Gör så här
-
1
Sätt ugnen på 225 grader, över- och undervärme.
-
2
Dela blomkålen i mindre buketter. Blanda kryddorna, olivoljan och blomkålen i en bunke så att kryddorna fördelas jämnt.
-
3
Placera blomkålen på en bakplåtsklädd plåt och tillaga den i ugnen i cirka 25 minuter.
-
4
Lägg upp på ett serveringsfat, toppa med finhackad chili och färsk koriander.
Kommentarer (0)
Du kanske också gillar
Vanliga frågor om Indisk rostad blomkål
Hur lång tid tar det att laga Indisk rostad blomkål ?
Det tar totalt 35 minuter att laga Indisk rostad blomkål . Förberedelserna tar cirka 11 minuter och tillagningen tar ungefär 25 minuter.
Hur många portioner ger receptet Indisk rostad blomkål ?
Detta recept ger 3 portioner. Du kan enkelt justera mängderna genom att använda portionskalkylatorn på receptsidan.
Är Indisk rostad blomkål glutenfritt?
Indisk rostad blomkål verkar vara glutenfritt baserat på ingredienserna, men kontrollera alltid etiketter på förpackade produkter för att vara säker. Perfekt för dig som undviker gluten.
Vilka ingredienser behöver jag till Indisk rostad blomkål ?
De huvudsakliga ingredienserna i Indisk rostad blomkål är: Blomkålshuvud, Olivolja, Ras el hanut , Spiskummin , Lökpulver. Se hela ingredienslistan på receptsidan för exakta mängder och alla ingredienser.
Kan jag frysa Indisk rostad blomkål ?
De flesta rätter går att frysa, men kvaliteten kan variera. Indisk rostad blomkål håller sig färsk i kylskåp i 3-4 dagar.
Vilka näringsämnen innehåller Indisk rostad blomkål ?
Indisk rostad blomkål är ett LCHF-recept som är lågt i kolhydrater och högt i fett och protein. Varje portion innehåller uppskattningsvis 8g kolhydrater, vilket gör det perfekt för dig som följer en ketogen eller LCHF-diet.