Indisk rostad blomkål

Publicerad 2023-04-13
Uppdaterad 2023-05-10
2
Indisk rostad blomkål är en ljuvligt och smakfullt tillbehör som är enkel att förbereda. En kryddblandning av ras el hanut (eller curry), spiskummin, lökpulver, vitlökspulver, gurkmeja, salt och peppar ger blomkålen en härlig smak och doft. Toppa rätten med färsk koriander och finhackad chili för en extra kick av smak och färg. . Enkel att göra och full av smak - prova detta recept idag!
Ingredienser 10
Svårighet: Lätt
35 min

Ingredienser

3 Portioner

Toppa med

Gör så här

  1. 1

    Sätt ugnen på 225 grader, över- och undervärme.

  2. 2

    Dela blomkålen i mindre buketter. Blanda kryddorna, olivoljan och blomkålen i en bunke så att kryddorna fördelas jämnt.

  3. 3

    Placera blomkålen på en bakplåtsklädd plåt och tillaga den i ugnen i cirka 25 minuter.

  4. 4

    Lägg upp på ett serveringsfat, toppa med finhackad chili och färsk koriander.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar