Citron och feta Coleslaw
Tänk på att du i vissa fall kan behöva justera tillagningstiden, då mängden för ingredienserna har ändrats.
Gör så här
-
1
Använd en osthyvel för att enkelt strimla vitkålen riktigt tunt. Eller använd en matberedare med den tunnaste skärskivan.
-
2
Skala moroten och riv den fint på rivjärnet. Hacka löken fint och använd cirka 1 dl av blasten. Smula ner 200 gram fetaost och blanda detta tillsammans i en skål. Tillsätt sedan crème fraiche, majonnäs, citronjuice, citronskal och smaksätt med örtsalt i skålen.
-
3
Låt coleslaw stå i kylskåpet i cirka 20-30 minuter.
Kommentarer (0)
Du kanske också gillar
Vanliga frågor om Citron och feta Coleslaw
Hur lång tid tar det att laga Citron och feta Coleslaw?
Det tar totalt 30 minuter att laga Citron och feta Coleslaw. Förberedelserna tar cirka 9 minuter och tillagningen tar ungefär 21 minuter.
Hur många portioner ger receptet Citron och feta Coleslaw?
Detta recept ger 7 portioner. Du kan enkelt justera mängderna genom att använda portionskalkylatorn på receptsidan.
Är Citron och feta Coleslaw glutenfritt?
Citron och feta Coleslaw verkar vara glutenfritt baserat på ingredienserna, men kontrollera alltid etiketter på förpackade produkter för att vara säker. Perfekt för dig som undviker gluten.
Vilka ingredienser behöver jag till Citron och feta Coleslaw?
De huvudsakliga ingredienserna i Citron och feta Coleslaw är: Fäsk lök, Vitkål , Lök blast , Morot, Fetaost . Se hela ingredienslistan på receptsidan för exakta mängder och alla ingredienser.
Kan jag frysa Citron och feta Coleslaw?
De flesta rätter går att frysa, men kvaliteten kan variera. Citron och feta Coleslaw håller sig färsk i kylskåp i 3-4 dagar.
Vilka näringsämnen innehåller Citron och feta Coleslaw?
Citron och feta Coleslaw är ett LCHF-recept som är lågt i kolhydrater och högt i fett och protein. Varje portion innehåller uppskattningsvis 8g kolhydrater, vilket gör det perfekt för dig som följer en ketogen eller LCHF-diet.