Asiatisk coleslaw
Gör så här
-
1
Strimla vitkålen riktigt tunt, exempelvis med en osthyvel.
-
2
Skala moroten och riv den fint på ett rivjärn. Riv även ingefäran fint och finhacka salladslöken, inklusive blasten.
-
3
Riv skalet från limen.
-
4
Blanda crème fraiche, majonnäs och senap. Tillsätt samtliga ingredienser för smaksättning, och smaka av med salt och peppar.
-
5
Blanda vitkål, morot, lök och majonnässås. Smaka av och låt salladen stå kallt en stund, cirka 30-60 minuter.
Kommentarer (0)
Du kanske också gillar
Vanliga frågor om Asiatisk coleslaw
Hur lång tid tar det att laga Asiatisk coleslaw?
Det tar totalt 35 minuter att laga Asiatisk coleslaw. Förberedelserna tar cirka 11 minuter och tillagningen tar ungefär 25 minuter.
Hur många portioner ger receptet Asiatisk coleslaw?
Detta recept ger 5 portioner. Du kan enkelt justera mängderna genom att använda portionskalkylatorn på receptsidan.
Är Asiatisk coleslaw glutenfritt?
Asiatisk coleslaw verkar vara glutenfritt baserat på ingredienserna, men kontrollera alltid etiketter på förpackade produkter för att vara säker. Perfekt för dig som undviker gluten.
Vilka ingredienser behöver jag till Asiatisk coleslaw?
De huvudsakliga ingredienserna i Asiatisk coleslaw är: Riven vitkål , Morot , Creme fraiche , Majonnäs , Sesamolja . Se hela ingredienslistan på receptsidan för exakta mängder och alla ingredienser.
Kan jag frysa Asiatisk coleslaw?
De flesta rätter går att frysa, men kvaliteten kan variera. Asiatisk coleslaw håller sig färsk i kylskåp i 3-4 dagar.
Vilka näringsämnen innehåller Asiatisk coleslaw?
Asiatisk coleslaw är ett LCHF-recept som är lågt i kolhydrater och högt i fett och protein. Varje portion innehåller uppskattningsvis 8g kolhydrater, vilket gör det perfekt för dig som följer en ketogen eller LCHF-diet.