FörfattareLagat och klart
Svårighetsgradenkelt

Syrlig och krämig vitkålssallad (coleslaw) som passar utmärkt till sommarens varma kvällar möter den perfekta balansen mellan syra och det feta. Görs på bland annat vitkål, morot, majonnäs, citron och fetaost. Servera coleslaw som tillbehör till exempelvis grillat kött, hamburgare.

[cooked-sharing]

Portioner 7 portioner
Förberedelsetid10 minuterTotal tid30 minuter
1

Använd en osthyvet för att lätt strimla vitkålen riktigt tunt. Eller använd matberedare med den tunnaste skärskivan.

2

Skala moroten och riv den fint på rivjärn, Hacka löken fint använd ca 1 dl av blasten och smula ner 200 gram fetaost och blanda de tillsammans i en skålen. Tillsätt sedan crème fraiche, majonnäs och citron juice, citron skal och Smaksätt med örtsalt i skålen

3

Låt Coleslaw stå kallt ca 20-30 min

Kategori

Ingredienser

Instruktioner

1

Använd en osthyvet för att lätt strimla vitkålen riktigt tunt. Eller använd matberedare med den tunnaste skärskivan.

2

Skala moroten och riv den fint på rivjärn, Hacka löken fint använd ca 1 dl av blasten och smula ner 200 gram fetaost och blanda de tillsammans i en skålen. Tillsätt sedan crème fraiche, majonnäs och citron juice, citron skal och Smaksätt med örtsalt i skålen

3

Låt Coleslaw stå kallt ca 20-30 min

Citron och feta Coleslaw
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 1 Average: 5]