Tänk på att du i vissa fall kan behöva justera tillagningstiden, då mängden för ingredienserna har ändrats.
Mandelmassan
Att rulla i
Gör så här
-
1
Blanda samman alla ingredienser till en jämn smet.
-
2
Forma små bollar, cirka 5-7 stycken.
-
3
Bryt sönder chokladen och smält den i en skål i mikrovågsugnen eller över en kastrull med kokande vatten.
-
4
Doppa mandelmassbollarna i chokladen med en gaffel och lägg dem på en bricka med bakplåtspapper.
-
5
Ställ bollarna svalt i kylen för att stelna och förvara dem sedan där.
Kommentarer (0)
Du kanske också gillar
Vanliga frågor om Chokladdoppad mandelmassa - LCHF
Hur lång tid tar det att laga Chokladdoppad mandelmassa - LCHF?
Det tar totalt 15 minuter att laga Chokladdoppad mandelmassa - LCHF. Förberedelserna tar cirka 5 minuter och tillagningen tar ungefär 11 minuter.
Hur många portioner ger receptet Chokladdoppad mandelmassa - LCHF?
Detta recept ger 5 portioner. Du kan enkelt justera mängderna genom att använda portionskalkylatorn på receptsidan.
Är Chokladdoppad mandelmassa - LCHF glutenfritt?
Chokladdoppad mandelmassa - LCHF verkar vara glutenfritt baserat på ingredienserna, men kontrollera alltid etiketter på förpackade produkter för att vara säker. Perfekt för dig som undviker gluten.
Vilka ingredienser behöver jag till Chokladdoppad mandelmassa - LCHF?
De huvudsakliga ingredienserna i Chokladdoppad mandelmassa - LCHF är: Mandelmjöl, Sötningsmedel, Grädde, Kanel /kardemumma eller pepparkakskrydda , Mörk choklad 70-80%. Se hela ingredienslistan på receptsidan för exakta mängder och alla ingredienser.
Kan jag frysa Chokladdoppad mandelmassa - LCHF?
De flesta rätter går att frysa, men kvaliteten kan variera. Chokladdoppad mandelmassa - LCHF håller sig färsk i kylskåp i 3-4 dagar.
Vilka näringsämnen innehåller Chokladdoppad mandelmassa - LCHF?
Chokladdoppad mandelmassa - LCHF innehåller ingredienser som Mandelmjöl vilket gör det högre i kolhydrater. Detta recept är inte lämpligt för en strikt LCHF- eller ketogen diet.