FörfattareAndreas Domeij
SvårighetsgradNybörjare

Nyttiga brownies som görs enkelt och funkar bra för dig som inte äter nötter. Brownie är toppad med en saftig och fluffig mockakräm. Perfekt för dig som gillar kaffe och choklad, receptet innehåller få kolhydrater och inget gluten eller socker.

TweetSparaDela med sigDela med sigBigOven

Portioner 10 portioner
Förberedelsetid15 minuterTillagningstid15 minuterTotal tid40 minuter

Mockakräm

1

Sätt ugnen på 180 gr, vispa äggen fluffigt tillsammans med sötningsmedel

2

Smält smöret i en kastrull och tillsätt chokladen rör om tills den har smält. Tillsätt i äggsmeten och vispa väl.

3

Blanda de torra ingredienserna i en bunke och rör i de torra ingredienserna i äggsmeten.

4

Häll smeten i en bakplåtsklädd form ca 23x17 cm

5

Ställ in i ugnen ca 15-20 beroende hur saftig konsistens du vill ha.

Mockakräm
6

Låt smöret bli rumsvarmt. Ev. kan du köra det försiktigt i mikron utan att smälta det dock.

7

Vispa smöret fluffigt tillsammans med sötningsmedel, tillsätt resterande ingredienser och vispa tills allt har blandats väl. Bre på glasyren över den avsvalnande kakan.

Kategori

Ingredienser

Mockakräm

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 180 gr, vispa äggen fluffigt tillsammans med sötningsmedel

2

Smält smöret i en kastrull och tillsätt chokladen rör om tills den har smält. Tillsätt i äggsmeten och vispa väl.

3

Blanda de torra ingredienserna i en bunke och rör i de torra ingredienserna i äggsmeten.

4

Häll smeten i en bakplåtsklädd form ca 23x17 cm

5

Ställ in i ugnen ca 15-20 beroende hur saftig konsistens du vill ha.

Mockakräm
6

Låt smöret bli rumsvarmt. Ev. kan du köra det försiktigt i mikron utan att smälta det dock.

7

Vispa smöret fluffigt tillsammans med sötningsmedel, tillsätt resterande ingredienser och vispa tills allt har blandats väl. Bre på glasyren över den avsvalnande kakan.

Brownies på kokosmjöl med mockakräm
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 2 Average: 5]