Brownies på kokosmjöl med mockakräm

Publicerad 2020-08-17
Uppdaterad 2023-05-10
1
Nyttiga brownies som görs enkelt och funkar bra för dig som inte äter nötter. Brownie är toppad med en saftig och fluffig mockakräm. Perfekt för dig som gillar kaffe och choklad, receptet innehåller få kolhydrater och inget gluten eller socker.
Ingredienser 12
Svårighet: Lätt
40 min

Ingredienser

10 Portioner

Mockakräm

Gör så här

  1. 1

    Sätt ugnen på 180 grader, vispa äggen fluffiga tillsammans med sötningsmedlet.

  2. 2

    Smält smöret i en kastrull och tillsätt chokladen. Rör om tills den har smält. Tillsätt sedan blandningen i äggsmeten och vispa väl.

  3. 3

    Blanda de torra ingredienserna i en bunke och rör sedan ner dem i äggsmeten.

  4. 4

    Häll smeten i en form klädd med bakplåtspapper, cirka 23x17 cm.

  5. 5

    Ställ in i ugnen i ca 15-20 minuter, beroende på hur saftig konsistens du önskar.

  6. Mockakräm

  7. 6

    Låt smöret bli rumsvarmt. Eventuellt kan du försiktigt värma det i mikron utan att smälta det.

  8. 7

    Vispa smöret fluffigt tillsammans med sötningsmedel. Tillsätt sedan de resterande ingredienserna och vispa tills allt är väl blandat. Bred glasyren över den avsvalnande kakan.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar