FörfattareAndreas Domeij
SvårighetMedel

Jag har länge velat testa att göra paella på lchf vis. Vilket jag testade att göra för ett tag sedan och resultatet blev så så gott!!! Denna paella är smaksatt med bland annat saffran,koriander. Tillsätt gärna andra valfria skaldjur

TweetSparaDela med sigDela med sigBigOven

Portioner5 Portioner
Förberdelse10 minuterTillagningstid20 minuterTotal Tid30 minuter

1

Dela upp blomkålen i jämnstora bukter och mixa buketterna i en matberedare ca 20-30 sekunder tills blomkålen har mixat till midre bitar.

2

Fräs vitlök och lök fint i en stekpanna med olivolja .Tillsätt blomkålen och fräs i rikligt med olivolja tillsätt koriander,saffran och övriga kryddor. Sänk värmen något och tillsätt matlagningsvinet låt koka några minuter.

3

Tillsätt resterande ingredienserna förutom räkorna och låt koka några minuter till. Tillsätt räkorna och låt småkoka ca 5-10 minuter tills räckorna har mjuknat.

Ingredienser

Vägbeskrivning

1

Dela upp blomkålen i jämnstora bukter och mixa buketterna i en matberedare ca 20-30 sekunder tills blomkålen har mixat till midre bitar.

2

Fräs vitlök och lök fint i en stekpanna med olivolja .Tillsätt blomkålen och fräs i rikligt med olivolja tillsätt koriander,saffran och övriga kryddor. Sänk värmen något och tillsätt matlagningsvinet låt koka några minuter.

3

Tillsätt resterande ingredienserna förutom räkorna och låt koka några minuter till. Tillsätt räkorna och låt småkoka ca 5-10 minuter tills räckorna har mjuknat.

Blomkålspaella med skaldjur
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]