Bakad ricotta a la pesto
Tänk på att du i vissa fall kan behöva justera tillagningstiden, då mängden för ingredienserna har ändrats.
Att toppa med
Gör så här
-
1
Sätt ugnen på 200 grader, övervärme. Riv parmesanen och citronen fint. Blanda ihop samtliga ingredienser i en bunke.
-
1
Smörj 2-3 ramekinformar, häll i ricottasmeten och grädda i cirka 25 minuter eller tills de har fått en gyllene färg.
-
3
Servera dem som de är eller som tillbehör till valfri rätt.
Kommentarer (0)
Du kanske också gillar
Vanliga frågor om Bakad ricotta a la pesto
Hur lång tid tar det att laga Bakad ricotta a la pesto?
Det tar totalt 30 minuter att laga Bakad ricotta a la pesto. Förberedelserna tar cirka 9 minuter och tillagningen tar ungefär 21 minuter.
Hur många portioner ger receptet Bakad ricotta a la pesto?
Detta recept ger 2 portioner. Du kan enkelt justera mängderna genom att använda portionskalkylatorn på receptsidan.
Är Bakad ricotta a la pesto glutenfritt?
Bakad ricotta a la pesto verkar vara glutenfritt baserat på ingredienserna, men kontrollera alltid etiketter på förpackade produkter för att vara säker. Perfekt för dig som undviker gluten.
Vilka ingredienser behöver jag till Bakad ricotta a la pesto?
De huvudsakliga ingredienserna i Bakad ricotta a la pesto är: Ricotta , Äggula, Äggvita, Riven parmesan , Citronskal. Se hela ingredienslistan på receptsidan för exakta mängder och alla ingredienser.
Kan jag frysa Bakad ricotta a la pesto?
De flesta rätter går att frysa, men kvaliteten kan variera. Bakad ricotta a la pesto håller sig färsk i kylskåp i 3-4 dagar.
Vilka näringsämnen innehåller Bakad ricotta a la pesto?
Bakad ricotta a la pesto är ett LCHF-recept som är lågt i kolhydrater och högt i fett och protein. Varje portion innehåller uppskattningsvis 8g kolhydrater, vilket gör det perfekt för dig som följer en ketogen eller LCHF-diet.