SaveShare
 200 g SpenatFärsk
 1 dl Solroskärnor
 1 dl Pumpakärnor
 2,50 dl Keso
 2 tsk Bakpulver
 1 msk Fiberhusk
 1 tsk Salt
 4 st Ägg
 1 dl Linfrön
Valfritt
 1 msk Chiafrön
Serveringförslag
 Rostbiffröra
1

Koka spenaten ca 2-3 minuter,häll bort vattnet och mixa spenaten (den behöver inte var helt slät) och blanda med keson

2

Rör ihop solroskärnor,pumpakärnor, linfrön, bakpulver, fiberhusk och salt i en bunke.

3

Vispa upp äggen lätt i en annan bunke. Blanda ner fröblandningen och Spenaten och rör till en jämn smet. Låt stå ca 5 minuter.

4

Bred ut smeten jämnt med en slickepott på en bakpappersklädd plåt. Grädda brödet i mitten av ugnen 15–20 minuter.

5

Låt svalna och skär i bitar

Ingredienser

 200 g SpenatFärsk
 1 dl Solroskärnor
 1 dl Pumpakärnor
 2,50 dl Keso
 2 tsk Bakpulver
 1 msk Fiberhusk
 1 tsk Salt
 4 st Ägg
 1 dl Linfrön
Valfritt
 1 msk Chiafrön
Serveringförslag
 Rostbiffröra

Instruktioner

1

Koka spenaten ca 2-3 minuter,häll bort vattnet och mixa spenaten (den behöver inte var helt slät) och blanda med keson

2

Rör ihop solroskärnor,pumpakärnor, linfrön, bakpulver, fiberhusk och salt i en bunke.

3

Vispa upp äggen lätt i en annan bunke. Blanda ner fröblandningen och Spenaten och rör till en jämn smet. Låt stå ca 5 minuter.

4

Bred ut smeten jämnt med en slickepott på en bakpappersklädd plåt. Grädda brödet i mitten av ugnen 15–20 minuter.

5

Låt svalna och skär i bitar

Spenat flatbread
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]