Lchf bröd
Gör så här
-
1
Vispa äggvitorna fluffiga med en elvisp, vilket tar några minuter.
-
2
Blanda de torra ingredienserna väl i en bunke. Blanda sedan ner de torra ingredienserna i äggvitan. Det behöver inte arbetas speciellt länge, men se till att smeten är väl blandad.
-
3
Häll smeten i en brödform och toppa brödet med sesamfrön. Ställ in i ugnen i cirka 30 minuter på 180 grader. Här hittar du en timer: 30 minuter.
Kommentarer (0)
Du kanske också gillar
Vanliga frågor om Lchf bröd
Hur lång tid tar det att laga Lchf bröd?
Det tar totalt 40 minuter att laga Lchf bröd. Förberedelserna tar cirka 12 minuter och tillagningen tar ungefär 28 minuter.
Hur många portioner ger receptet Lchf bröd?
Detta recept ger 10 portioner. Du kan enkelt justera mängderna genom att använda portionskalkylatorn på receptsidan.
Är Lchf bröd glutenfritt?
Lchf bröd verkar vara glutenfritt baserat på ingredienserna, men kontrollera alltid etiketter på förpackade produkter för att vara säker. Perfekt för dig som undviker gluten.
Vilka ingredienser behöver jag till Lchf bröd?
De huvudsakliga ingredienserna i Lchf bröd är: Äggvitor, Fiberhusk , Xantangummi, Mandelmjöl, Solrosfrön . Se hela ingredienslistan på receptsidan för exakta mängder och alla ingredienser.
Kan jag frysa Lchf bröd?
De flesta rätter går att frysa, men kvaliteten kan variera. Lchf bröd håller sig färsk i kylskåp i 3-4 dagar.
Vilka näringsämnen innehåller Lchf bröd?
Lchf bröd innehåller ingredienser som Mandelmjöl vilket gör det högre i kolhydrater. Detta recept är inte lämpligt för en strikt LCHF- eller ketogen diet.